Over Intraflex en ons team


Waarom zou je je werk aan ons uitbesteden? Je voorraad aan ons toevertrouwen? We zijn niet het meest hippe bedrijf, hebben niet de allerlaagste tarieven en je komt ons zelden tegen in de media.

Wat we wel zijn, is gewoon ouderwets netjes.

 

En dat al ruim dertig jaar, sinds 1987.

 

Voor de goede orde: we waren nooit een sociale werkplaats. We werden en worden wel veelvuldig gevraagd voor dezelfde soort werkzaamheden.

 

We hebben korte lijnen, in 9 van de 10 gevallen krijgt u een vast contactpersoon. Vroeger vooral telefonisch, tegenwoordig het snelst per mail.

We hebben een team van vakmensen, in vaste dienst en op afroep. Zij hebben geen afstand tot de arbeidsmarkt, maar stellen ons wel in staat om razendsnel te zorgen dat de orders van anderen bij ons netjes de deur uitgaan.

Afspraak is afspraak, en áf is ook echt áf, daar staan wij voor.

 

En wat verder belangrijk is om te weten?

  • We zitten in Gorinchem, zo’n beetje de meest centrale plaats van Nederland
  • We zitten ruim in onze vierkante meters, zodat we heel veel magazijnruimte voor derden kunnen bieden
  • We bieden meestal direct, en anders binnen 24 uur, een complete offerte aan

 

En: we zijn dol op het oplossen van andermans probleem.

Of dat nu gaat om te krappe ruimte, het tekort aan handjes of het ontbreken van een machine die het wél kan: wij vogelen het uit. Het liefst vanaf dag 1, dus schroom niet om ons alvast te benaderen als de gesprekken met de grafisch vormgever nog amper zijn begonnen of vóórdat het kerstpakket definitief is besteld.

 

Meer informatie, kennismaken of een rondleiding door de zaak om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Bel of mail, wij maken graag een afspraak.

Wat ik leuk vind? Dat Intraflex alles kan doen, maar ook elk onderdeel apart.

Intraflex bv.